Szállás árak Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments

Címlap » Nagyhuta » Nagyhutai szállások » Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments » Adatlap

Nagyításhoz kattintson a képre!

Egyedi ajánlatkérés

Dátum szerint legkedvezőbb
-10%
Kérje dátum szerint legkedvezőbb ajánlatunkat! 1 éjszakától - Bármely elérhető időszakra és ellátás típusra elkészítjük Önnek kedvezményes ajánlatunkat
helyszín
  • Hegyvidéken
szolgáltatások
  • Általános szolgáltatások
    Kávéterasz, Őrzött parkoló, Konferencia terem, Nyelvismeret, Kutya, macska bevihető, Svédasztalos reggeli, Gyermekjátszótér, Ajándékbolt, Busz parkoló, 24 órás portai szolgálat, Étterem, Vegetáriánus konyha, Diétás konyha, Tárgyaló terem
  • Szolgáltatások a szobában
    Fürdőszoba, TV, Telefon, Hűtőszekrény, Minibár, Hajszárító, Mozicsatorna, Nemdohányzó szoba
  • Szépség szolgáltatások
    Szauna, Masszázs, Hidromasszázs, pezsgőfürdő
  • Sport szolgáltatások
    Hideg vizű fedett medence, Asztalitenisz, Biliárd, Bowling
  • Egyéb szolgáltatások
    Egyéb szolgáltatások (horgászat, vadászat, csónakázás, túrázás)

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments

Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.

Vadászkastély:
A "Kőkapu" szó hallatán minden embernek a sziklaszirten magasodó Vadászkastély, mint "Zemplén gyöngyszeme" jut eszébe, amelyben jelenleg 5 db igényesen berendezett, napjaink luxusával felszerelt lakosztály található, gyönyörű kilátással a környező hegyekre és a méregzöld víztükrű horgász- és csónakázó tóra.

Hotel:
A kastély szomszédságában található Hotel Kőkapu várja vendégeit. A hétköznapok kényelmével: televízióval, telefonnal, hűtőszekrénnyel, zuhanykabinos fürdőszobával ellátott 24 db franciaágyas, szoba ideális hely a mindennapi stressz levezetésére, a kikapcsolódásra. Hotelszobáinkban pótágy, gyermekágy egyaránt rendelkezésre áll, ideális feltételeket nyújtva ezáltal családos vendégeinknek, akiket a Zemplén környéke számos kiváló programlehetőséggel is csábít.

Rönkházak, Apartmanok:
A Kőkapu Vadászkastély és Hotel szálláskínálatát a Rönkházak az Apartmanok épületei teszik teljessé, melyeknek köszönhetően valóban minden korosztály számára egyaránt kínáljuk a hegyvidéki pihenés semmihez sem hasonlítható élményét. Nélkülözve a Hotel és a Vadászkastély nyújtotta luxust, éppen azt a felszereltséget nyújtják, melyre az erdei kirándulásaikat, romantikus tábortüzes estéiket élvezőknek szükségük lehet. 2, 4, 5 és akár 7 fős házaink nappali - étkezősek és teljesen felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, villanytűzhely, mosogató, hűtő, edények, tányérok, evőeszköz, pohár) rendelkeznek. A hidegebb napokra egy fatüzelésű kályha biztosítja a meleget a nappaliban, melyhez a fát bekészítjük Önöknek.

Étterem:
Háromforrás Éttermünkben kiváló alapanyagokból készülnek a legízletesebb tájjellegű ételek, melyeket helyi szakácsok készítenek évszádos tradíció alapján. Vendégeinket éttermünkben is hamisítatlan erdei hangulat várja, meghatározók a faburkolatok, díszítések és faragott bútorok, melyek remekül harmonizálnak a páratlan ízekkel.

Konferenciaterem:
Az étterem tetőterében kialakított két konferenciaterem az utóbbi évek bővítésének eredménye. A technika legújabb vívmányaival felszerelt, 120, illetve 30 vendéget befogadó világos, modern berendezésű termek oktatások, tréningek, kiállítások rendezésére is alkalmasak.

Wellness élmények a kastélyudvarban:
Immár egy megújult és számos élményelemmel bővült fürdő részleggel várjuk kedves vendégeinket egy kellemes wellness pihenésre. Megalkotásakor törekedtünk arra, hogy a család minden tagja megtalálja a kedvére valót, megadja azt a harmóniát, nyugalmat és élményt, melyre a stresszes mindennapok után mindenkinek szüksége van:

* 3 db pezsgőfürdő
* Gyermekmedence
* Infrakabin, finn szauna és panoráma szauna várja rajongóit egy egészséges izzadásra
* Jég kút, mely legkülönlegesebb módja szauna után a test lehűtésének. Csak dörzsöljük be testünket az apró szemű jégdarabokkal és élvezzük annak jótékony hatását!

Fürdőházunk kínálatát a gyönyörű panorámával rendelkező napozóterasz teszi teljessé

Amennyiben az időjárás nem kedvez a természetjárásnak, Fürdőházunkban akkor is nyugalmat talál.

Programok: Az igazi felüdülést a táj szépsége adja. Bebarangolhatják a Károlyiak volt erdőbirtokát kerékpárral vagy gyalogosan, utazhatnak az erdei kisvasúttal, de lehetőség van terepjárós kirándulásra is. A téli sportok kedvelőinek a síelés, sífutás, szánkózás és korcsolyázás a tavon jelenthet kellemes időtöltést.

Legyen szó kisgyermekes családokról, nyugdíjasokról, nászutasokról, bakancsos turistákról, diákokról és üzletemberekről az itt található csodálatos környezet, különböző szálláshelyek, színvonalas programok és vendéglátás, gyakorlott és kedves személyzet minden itt töltött időt élménnyé és kikapcsolódássá varázsol!

Várjuk szeretettel!
fizetési lehetőségek
kedvezmények
6 éves korig ingyenes    (szállás és reggeli)
6-12 éves korig 1500 HUF/ fő / nap   (reggeli)
Törzsvendégek 10%  
Az oldalon és kiadvanyainkban talalható árak tajekoztató jellegűek, ajanlattételnek nem minősülnek. Az oldalon előforduló esetleges hibákért, elírásokért, pontatlanságokért, felelőséget nem vállalunk.
A szálláshelyek esetenkénet naponta változó árakat alakalmaznak. Pontos árakért érdeklődjön és kérje előzetes kalkulációnkat.
Szállás info
  • STÍLUS
    Sport, aktív pihenés, Kastélyhotel, Gyermekbarát, Vízpart, Hegyvidék, Kutyabarát
  • TELEPÜLÉS
    Nagyhuta
  • SZÁLLÁS TIPUSA
    Kastélyhotel ***
  • CÍM
    3994 Nagyhuta, Kőkapu u. 2.
  • NYITVATARTÁS
    01.01-12.31
Kapcsolódó Tartalom
További találatok: | | | | |
Település ismertető
  • Nagyhuta

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illet...